LBIO medewerker enthousiast over de IND

Na een aantal jaren werkzaam te zijn als adviesmedewerker alimentatie bij het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen (“LBIO”), ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik heb mij georiënteerd op de arbeidsmarkt en zo kwam ik bij de Flexpool terecht. Toen via de Flexpool de mogelijkheid ontstond om deel te nemen aan de week van de uitwisseling was dit voor mij een mooie kans om een andere organisatie van dichtbij te leren kennen.

Ik heb mij ingeschreven voor de week van de uitwisseling bij de IND om kennis te maken metde organisatie en om mijn CV te laten checken door een HR adviseur van de IND. Naar aanleiding van mijn inschrijving ben ik uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens dit gesprek heb ik zeer goede tips ontvangen om mijn CV aan te scherpen. Ook ben ik gewezen op de mogelijkheid om op detacheringsbasis bij de IND te gaan werken. Dit was nog niet bij mij bekend. Na de informatie hierover te hebben gelezen raakte ik enthousiast en heb ik mij aangemeld voor de overheidspool. Inmiddels heb ik mijn orientatiegesprek bij de IND gehad en ben ik ook opgenomen in deze overheidspool.

Deelname aan de week van de uitwisseling was voor mij zeker de moeite waard. Er is voor mij de mogelijkheid ontstaan om wellicht in de toekomst voor een bepaalde tijd bij de IND aan de slag te gaan.

Inmiddels kunnen we melden dat deze medewerker per 1 februari gestart is bij de IND. Waar een uitwisseling al niet goed voor is!